Therapy Stainless Steel Cleaner anmeldelse fra en ivrig hjemmekok

By | August 21, 2023

Nogle mennesker elsker en stor baghave, nogle mennesker er begejstrede for opbevaring, men da jeg købte mit eget hjem, var det køkkenmaskiner i rustfrit stål, der overbeviste mig. Så elegant, så skinnende – i omkring 24 timer, altså. Fordi det var første gang, jeg ejede rustfrit stål, var jeg ikke klar over, hvor hurtigt det begynder at se slidt ud, især hvis du praktisk talt bor i køkkenet som mig. Men jeg er ret sikker på, at jeg har fundet den bedste løsning: denne 19 $ Therapy Stainless Steel Cleaner and Polisher. Denne bestseller slipper ikke kun af med striber, den lugter også Fantastiske. Læs videre for min “blændende” anmeldelse.

Amazonia

Disse fingeraftryk på dit køleskab renser ikke sig selv, men denne populære spray klarer arbejdet på ingen tid.

$19 på Amazon

Jeg bor ikke med børn, men med alt, hvad jeg laver og bager, rækker jeg konstant ud efter håndtagene på mit køleskab med fingrene dækket af smør, så jeg tror, ​​mine apparater ser ud, som om de er blevet hærget af børn. Og de er alle i rustfrit stål: mit køleskab, opvaskemaskine, kogeplader og emhætte. Selvom jeg kunne lide den måde, de så ud, da jeg først flyttede ind, indså jeg hurtigt, at jeg ville bruge meget tid på at rense pletter. Sjovt! Det, der var frustrerende, er, at de fleste af de rengøringsmidler, jeg har prøvet, har forladt i øvrigt streger, og hvad er det til?

Heldigvis lærte jeg om Therapy Stainless Steel Cleaner og Polish, og regnede med, at det ikke ville skade at prøve det. Det var bestemt dyrere end de fleste af de andre metoder, jeg havde prøvet, men hvis det virkede, ville det have været det værd. Jeg kunne også godt lide, at den er lavet af en familieejet virksomhed, grusomhedsfri og har en ret kortfattet ingrediensliste.

forfatteren holder en flaske af rustfrit stål rensemiddel mellem før og efter billeder af et køleskab

Selv de mest smørholdige smørfingre er ingen match for denne hvisker i rustfrit stål. (Foto: Britt Ross/Yahoo)

En game changer til rengøring

Køleskabe i rustfrit stål er nok de mest tilbøjelige til at få fingeraftryk, da vi går ind og ud af dem hele dagen lang. Men som du kan se på billederne ovenfor, gør Therapy Stainless Steel Cleaner og Polish underværker på selv de fedtede rester og gør det på få minutter.

Første gang jeg brugte det, fandt jeg ud af, at det var mest effektivt at massere sprayen ind i det rustfri stål med en mikrofiberklud ved hjælp af cirkulære bevægelser, når det kom til at polere genstridige pletter uden at efterlade striber. Jeg blev også positivt overrasket over, hvor godt det var! Byt de hovedpinefremkaldende kemiske lugte ud med en let duft af lavendel, som mit migrænetilbøjelige jeg er meget taknemmelig for. Jeg kan ikke vente med at få den ud og sprøjte mit køkken!

Fordi den er baseret på kokosolie, glider den på apparater super glat og efterlader en skinnende finish, når den er færdig med at rense. Jeg har også bemærket, at siden jeg skiftede til denne renser, behøver jeg ikke at rengøre mine apparater så ofte, da det fungerer som en barriere for at forhindre fremtidige pletter og ridser. (Når det er sagt, vil det ikke fjerne eksisterende ridser, kun ridsemærker.)

Tjek hvor godt det fungerede på min emhætte (vær venlig ikke at dømme den første!):

før og efter viser en emhætte, der ser snavset ud og derefter ren

Beklager, jeg ved godt, at det er grimt, men det viser bare, hvor effektive det her er! Og jeg lover at rense min emhætte oftere fra nu af. (Foto: Britt Ross/Yahoo)

Og det forvandlede også min stribede opvaskemaskine totalt:

før og efter en opvaskemaskine, der ser snavset ud, så rengør den

Vi har alle oplevet de irriterende vandpletter, men med disse ting behøver du ikke at stirre længe på dem. (Foto: Britt Ross/Yahoo)

14.000 Amazon-kunder kan ikke tage fejl

Jeg er langt fra den eneste fan af Therapy Stainless Steel Cleaner og Polish – tusindvis af anmeldere sværger til det for at tackle et væld af rengøringsopgaver.

En “besat” bruger skrev: “Før jeg brugte dette produkt, plejede jeg at rengøre mit rustfrie stål med sæbe og vand eller et universalrengøringsmiddel, der er sikkert til stål. Med de tidligere metoder endte jeg altid med at blive stribet og uklar ud. Disse ting er en GAME CHANGER. Lader det rustfri stål skinne, som om det lige kom ud af æsken. Dufter fantastisk, og fordi det indeholder kokosolie, efterlader det mine hænder hydreret og forkælet efter brug.

“Uden den store indsats var jeg i stand til at fjerne nogle genstridige vandstriber på min opvaskemaskine,” skuffede en anden. “Det så ud som nyt efter at have brugt dette produkt. Jeg havde prøvet flere produkter uden held. Et andet plus er, at det ser ud til at hjælpe med at afvise nye pletter. Jeg har lige haft en kagebagefest, og der kom en masse rodede hænder ind, og min hvidevarer, og de ser alle utroligt rene ud.”

Den er også fantastisk til rengøring af mikrobølgeovne og grill i rustfrit stål. “Dette er den bedste rustfri stålrens nogensinde,” sagde en imponeret køber. “Jeg har en Weber grill i rustfrit stål, der så lidt snavset ud (vi griller 2-3 gange om ugen). Den fjernede madpletter, olierester, BBQ-sauce og alting med meget lidt indsats, i modsætning til andre produkter, jeg har prøvet, hvor du har brug for lidt albuefedt.”

Jeg elsker disse ting så meget, jeg har endda givet nogle til mine forældre – hvis det ikke er en godkendelse, ved jeg ikke hvad det er!

Amazonia

Når du har set, hvor godt dette rensemiddel virker, vil du gerne købe i løs vægt – du får en 2-pakning for kun 13 $ pr. flaske!

$25 på Amazon

Hvis du har Amazon Prime, får du selvfølgelig gratis fragt. Ikke medlem endnu? Intet problem. Du kan tilmelde dig din gratis 30-dages prøveperiode her. (Og forresten, dem uden Prime får stadig gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere.)

Anmeldelserne citeret ovenfor afspejler de seneste udgivelser på tidspunktet for udsendelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *