Phil Mickelson stoppede med at spille denne fodboldsæson, åbner op om afhængighed: ‘Jeg har krydset linjen’

By | September 18, 2023

Phil Mickelson spiller ikke gambling eller fantasy-fodbold denne NFL-sæson.

Den seksdobbelte major-mester sagde i et langt indlæg på sociale medier mandag, at han ikke vil satse på fodboldkampe til efteråret, da han fortsætter med at komme sig over en ludomani.

“Jeg vil ikke satse i år, fordi jeg har krydset grænsen for mådehold og faldet ind i afhængighed, hvilket overhovedet ikke er sjovt,” sagde Mickelson. “Penge var aldrig et problem, da vores økonomiske sikkerhed aldrig blev truet, men jeg var så distraheret, at jeg ikke kunne være til stede med de mennesker, jeg elsker, og forårsagede en masse skade. Denne mangel på tilstedeværelse var så smertefuld. “Du er her, men du er ikke med os,” er noget, jeg ofte fik at vide under min afhængighed. Det har påvirket de mennesker, jeg holder af på måder, jeg ikke var klar over eller ikke helt kunne forstå.

“Det er som om en orkan blæste udenfor, og jeg var isoleret i et shelter, uvidende om, hvad der skete. Da jeg kom ud, var der så meget skade at rydde op, at jeg bare ville gå ind igen og ikke håndtere det.”

Phil Mickelson satsede angiveligt mere end 1 milliard dollars på sport, før han fik professionel hjælp. (Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images)

Mickelsons indlæg kommer omkring en måned efter, at den mangeårige spillemedarbejder Billy Walters udgav en ny bog om ham, hvori han hævdede, at Mickelson havde satset mere end $1 milliard og tabt $100 millioner. I 2011 var Mickelson angiveligt i gennemsnit lige under ni væddemål om dagen og placerede en gang 43 MLB væddemål på en enkelt dag. Han forsøgte også angiveligt at satse på Ryder Cup 2012, mens han var på holdet, hvilket han nægtede.

i 2017 og afsonede fem års fængsel. Mickelson blev ikke sigtet i den sag, men han mistede næsten 1 million dollars i indtjening, han tjente på aktierådgivning, han modtog fra Walters. Walters blev løsladt til husarrest efter 31 måneders fængsel, og derefter ændrede tidligere præsident Donald Trump resten af ​​sin straf. Walters sagde, at han og Mickelson havde et skænderi under hans sag.

Mickelson, 53, har vundet 45 gange i sin PGA Tour-karriere og har vundet lidt over $96,5 millioner, andenpladsen efter kun Tiger Woods på Tourens karrierepengeliste. Han vandt sidste gang ved PGA Championship i 2021 og sluttede tidligere i år på andenpladsen ved Masters. Han missede cuttet i sæsonens sidste to store mesterskaber.

Mickelson var blandt LIV Golfs mest trofaste tilhængere i sine tidlige dage. Han trådte væk fra golf i et stykke tid i 2022 efter at have fremsat kommentarer til støtte for Saudi-Arabien – som økonomisk støtter LIV Golf – trods menneskerettighedskrænkelser i landet, som Mickelson erkendte. Disse kommentarer vakte udbredt kritik og forvandlede ham fra en af ​​sportens mest populære spillere til en af ​​dens mest kontroversielle. Han vendte senere tilbage og var et af de største navne, der skrev under med LIV Golf, som efter sigende betalte ham et underskriftsgebyr på $200 millioner.

Mickelson takkede sin kone i sit indlæg på sociale medier for at støtte ham under hans afhængighed og sagde, at han er “tilbage på vej til at være den person, jeg ønsker at være.”

“Efter mange år med at have modtaget professionel hjælp uden at spille og komme mig over min afhængighed, er jeg nu i stand til at sidde stille, være til stede i nuet og leve hver dag med indre ro og fred,” skrev han. “Jeg har stadig meget at gøre med de mennesker, jeg elsker mest, men jeg gør det langsomt og så godt jeg kan.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *