Mr. Coffee kopvarmeren er til salg på Amazon

By | August 23, 2023

Deprimerer lunken kaffe dig? Når arbejdsdagen trækker ud, er det eneste, du ønsker, en varm kop kaffe. Men nogle gange er selv dette at forlange for meget: du bliver distraheret i et par minutter og uff… det blev koldt! Hvis dette scenarie lyder bekendt for dig, så tjek denne populære kaffekrusvarmer fra ingen ringere end Mr. Coffee for kun 18 USD. Hvis du kan lide kaffe, ved du, hvor vigtigt det er at holde den ved den rigtige temperatur – denne gadget giver dig det første tår af glæde til sidste dråbe!

Mister kaffe

Tag aldrig en slurk kaffe igen for kun at finde den kold.

$18 på Amazon

Jeg elsker min første kop kaffe om morgenen. Jeg tænker på det, når jeg går i seng om aftenen. Dampende varmt, det varmer mit indre, når det falder ned i rørene. Og jeg kan godt lide at dase, mens jeg holder min kop, og lader morgenen udfolde sig blidt. Men så bliver kaffen kold, og det ærgrer mig lidt. Okay, måske mere end lidt.

Lunken kaffe er bare ikke min ting.

Så da en ven fablede om, hvordan Mr. Coffee Mug Warmer ændrede sin morgenrutine, vidste jeg, at jeg var nødt til at tjekke det ud. Prisen virkede mere end rimelig.

Kaffekopvarmer med hvid kop på toppen

Kom nu; det er fra MISTER COFFEE! Hvis du ikke kan stole på den fyr med din morgenjava, hvem Slik du tror? (Foto: Walmart)

Jeg er ved computeren mere end 10 timer om dagen og har brug for periodiske doser koffein for at fortsætte. Nu, i stedet for at bruge en coaster, placerer jeg simpelthen min kop på denne varmere og ved, at min drink vil forblive konsekvent toasty. Jeg bruger det nogle gange til min Lady Grey te, på dage hvor jeg føler mig munter.

Mr. Coffee kopvarmeren er en afslappet lille dreng med kun en tænd/sluk-knap og en indikatorlampe, der fortæller dig, når din drink er varm – det tager mindre end to minutter at gøre det! Jeg sætter virkelig pris på dens enkelhed i disse kaotiske dage og år. Den har en fin lang ledning, rengør let og er lille nok til at passe i din håndbagage. Ja, jeg planlægger at tage den med på ferie til sommer. Og ja, det lyder måske lidt skørt, men hey, kald mig skør. Jeg er fascineret.

Kaffevarmer

Kun $18! Hvis du er ligesom mig, sparer du lige så meget kaffe, som du ikke drikker på en uge. (Foto: Walmart)

Min familie er helt optaget af denne ting. Mine børn bruger det til at varme kakao op, og jeg har set min mand snige sig ind i sin kop Earl Grey ved mere end én lejlighed. Det er bare sjovt at bruge og får dig til at føle, at du gør noget særligt for dig selv. Pas på dig selv, siger jeg!

“Jeg er så glad for, at jeg fik en, fordi jeg arbejder fuld tid, og nu kan jeg lægge alt, hvad jeg vil, på mit skrivebord (sådan ting var tidligere forbudt på kontoret). Jeg er også en stor kaffedrikker og her i New York York er det koldt i mere halvdelen af ​​årets måneder. Det virker virkelig og bliver hurtigt opvarmet! Jeg kan se varmen komme fra glasset, da det holder det konstant varmt,” sagde en køber begejstret.

En bedstefar sagde: “Klokken er 04:00 og min morgenmadskaffe er stadig varm og drikkelig. Den overophedes ikke kaffen, men den holder den dejlig varm og drikkelig. Jeg er helt vild med det.”

Sådan holder du varme drikke varme!

Mister kaffe

Dette er en simpel gadget – den har en tænd/sluk-knap og et stik – og den holder din drink varm fra første slurk til den sidste.

$18 på Amazon

Anmeldelserne citeret ovenfor afspejler de seneste udgivelser på tidspunktet for udsendelsen.

Har du Amazon Prime, får du selvfølgelig gratis fragt. Ikke medlem endnu? Intet problem. Du kan tilmelde dig din gratis 30-dages prøveperiode her. (Og forresten, dem uden Prime får stadig gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere.)

Leder du efter flere gode Amazon-hjemtilbud? Tjek disse ud:

Bil

  • Suuson biltelefonholder

  • VacLife bærbar luftkompressor til oppumpning af dæk

  • EcoNour Car Windscreen Solskærm

Aspiratorer

  • OKP Life K2 robotstøvsuger

  • Fykee ledningsfri støvsuger

Køkken

  • Faktaark om Momo og Nashi Air Fryer

  • 4 i 1 køkkenknive tilbehør Kitchellence

Hjem

  • Cozsinoor Queen Size forfriskende sengepuder, sæt med 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *