Julianne Hough afslører, hvorfor det nu er det perfekte tidspunkt at vende tilbage til ‘Dancing with the Stars’ – Denne gang som medvært (EKSKLUSIV)

By | August 22, 2023

‘Dancing with the Stars’ sæson 32 ændrer alt det. Ikke alene vender showet tilbage til ABC efter en sæson med eksklusiv streaming på Disney+, den tidligere pro og dommer Julianne Hough slutter sig til Alfonso Ribeiro som den nye medvært.

“Døren har altid stået åben for, at jeg kunne deltage eller vende tilbage i enhver egenskab, fordi ‘Dancing with the Stars’ er min familie. Det er der, jeg føler mig mest mig selv og mest hjemme. Døren blev aldrig, aldrig lukket. Vi har altid talt om at komme tilbage, og på en eller anden måde,” siger Hough Bred vifte udelukkende i hendes første interview siden hun kom med i konkurrenceserien. “Da ideen om at være vært igen dukkede op, var det virkelig et øjeblik i fuld cirkel. Jeg er nu en del af showet i alle roller: fra professionel danser til dommer til vært nu.

Mere fra Variety

Hun fortsætter: ”Jeg har dette unikke perspektiv på at kunne forholde mig til, pleje og drage omsorg for berømtheder og konkurrerende par, fordi jeg ikke kun har oplevet, hvad de har været igennem, men jeg har også været dommer. Jeg ved, hvad folk leder efter, og hvordan jeg kan støtte dem og få dem til at føle sig mere komfortable.”

Nu var det perfekte tidspunkt for hende at genindtræde i showbranchen, især efter COVID-19-pandemien.

”Den periode af livet gav folk så meget perspektiv [to realize] de ting, der betyder mest for dig, og hvor du vil lægge din energi og fokusere din tid. Der har været så mange kræfter i de sidste 17 år af min karriere, og jeg er så taknemmelig for det hele, og jeg har prøvet så mange forskellige ting,” forklarer hun. “Personligt i sidste ende er jeg gladest, når jeg Jeg er omgivet af min familie. Dette show er en familie.

Hough optrådte første gang på ‘DWTS’ som professionel danser i 2007. Hun vandt på hinanden følgende sæsoner og forlod i 2009. Hun vendte tilbage i 2014 som dommer, inden hun rejste igen i 2017. I løbet af den tid dømte hun sæson 19. , sæsonen hvor Ribeiro tog spejlkugle hjem.

I sæson 32 vil Ribeiro tjene som vært i balsalen, mens Hough vil være i skyboxen og tale med holdene efter deres præstation.

“Kærligheden, han har til dette show, er så ren,” siger Hough om sin medvært. “Venskaber, der bliver født her, varer hele livet. Det ser ud til, at det bliver som et smugkig ind i vores venskab og vores liv. Med denne særlige sæson er vi alle så tæt på. Vi har været venner i over 10 år. Det er ligesom rollebesætningen i “Venner”. Vi vil være venner resten af ​​vores liv.”

Ribeiro synes, at Hough er “absolut perfekt” til rollen og ser frem til at arbejde sammen med hende.

“Du ved, hvordan det er at have denne oplevelse. Jeg tror, ​​at sidste sæson, da jeg var i skyboksen, da de bragte den rolle tilbage til showet, føltes det rigtigt, fordi jeg havde været en deltager,” forklarer han. “Julianne har den professionelle erfaring, der gør det muligt for hende virkelig at fordybe sig i tekniske aspekter, i hjertet og i rejsen, men fra en anden side. Det bliver meget spændende at gøre det”.

Derek Hough, der var professionel danser i 17 sæsoner, før han blev fuldtidsdommer i sæson 29, sagde for nylig Bred vifte vil gerne se en sæson af showet med alle vinderne. Selvom Ribeiro vandt sæson 19, ville han ikke vende tilbage til dansegulvet som deltager, selvom den sæson skete.

“Åh nej, nej! Jeg ønskede, at der skulle være en sæson med alle vindere, før de spurgte mig. Nu hvor jeg er vært, giver jeg ikke op!” han siger. »Det, der gør showet til det mest specielle konkurrenceshow på tv, er, at man kommer til at ride med 13 personer, én bliver elimineret, og man bliver ved med at ride. Det er en rigtig spændende rejse. Det er udforskningen af ​​ens hjerte, hvad de ønsker, og hvad de ønsker. Alt dette ville mangle i en all-stars eller all-winners sæson. Jeg siger ikke, at det ikke ville være sjovt at se, lad os lave en sæson for alle vindere, men lad os ikke træde i stedet for den almindelige, vi gør. Det kunne være et andet show, “Dancing With the Stars: Winners Edition”, og udkomme til foråret.”

Selvom der har været mange ændringer bag kulisserne i årenes løb, er det som at komme hjem for Hough – noget han tror også vil oversætte til seerne.

“Det er lidt nostalgisk, som om bandet er sammen igen,” tilføjer Hough. “Det føles som gamle sæsoner af ‘Dancing with the Stars’, med visdom og viden fra alle års erfaring, men med følelsen af ​​nostalgi og hjem fra tidligere sæsoner.”

“Dancing with the Stars” sendes til efteråret på ABC og Disney+ og streames næste dag på Hulu.

Den bedste variation

Tilmeld dig nyhedsbrevet Variety. For de seneste nyheder, følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

Klik her for at læse hele artiklen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *