Hvad kørerne havde at sige efter Southern 500 på Darlington Raceway

By | September 4, 2023

Her er, hvad chaufførerne sagde Søndagens løb på Darlington Raceway:

Kyle Larson – Vinder: “Dette har været et af mine yndlingsnumre gennem hele min karriere, og jeg har været virkelig hurtig her i hele min karriere, og det er normalt endt op ad muren. Vi har endelig fået Next-Gen-bilen, der er hård nok til, at jeg kan ramme muren, så jeg var i stand til at lave nogle fejl og vinde.”

Tyler Reddick — 2. plads: “Kyle og jeg var temmelig tætte det meste af dagen, ærligt talt, og han kom lige foran os der på pit road, men alt i alt er det denne dag, vi skulle have. Jeg er virkelig taknemmelig for det hårde arbejde fra mit pitbesætning, team og alle på værkstedet. På dage som disse, med sådan en bil, kunne vi ikke få en andenplads, så jeg er rigtig glad for, at vi gjorde det, og det var en rigtig god dag i pointene, som GOD.”

Reddick: ‘Dette er den dag, vi har brug for’

Tyler Reddick siger, at han havde brug for et længere løb, efter Kyle Larson kom foran ham på pit road, men en andenplads efter at have ført 90 omgange sørgede for en stærk pointpræstation i playoff-åbningen.

Chris Buescher — Sluttede på tredjepladsen: “Vi prøvede. Det var bare, at vi alle løb i samme tempo og forsøgte at opbygge fart og selvfølgelig spillede andre spil der også, og Byron var hurtigere til sidst og måtte forsvare det lidt. Jeg ved det ikke, vi forsøgte at starte på forreste række, tre gange ved siden af ​​Larson, så vi havde vores chance og kom tæt på, da Brad (Keselowski) pressede os på en af ​​de genstarter, og kun ydersiden fik momentum til ja, og de var rigtig gode.

William Byron — Sluttede på 4. pladsen: “Da vi først fik bilen sat op i Stage One, havde vi et rigtig godt tempo i vores #1 Chevy. 24 fra Liberty University. Vi startede anden etape rigtig godt: vi startede på niendepladsen og sluttede på fjerdepladsen. Jeg er virkelig stolt af indsatsen. Da vi startede løbet, nåede vi ikke ind. Jeg var virkelig fri, og da vi først fik vores bil i et bedre balancepunkt, føltes det godt. Jeg tror, ​​det er et godt springbræt for Kansas.”

Ross Chastain — Sluttede på 5. pladsen: “Det var en virkelig hård kamp for #1 Chevy Unishippers-holdet. Vi havde brug for 1.000 miles for at komme til fronten. Vi var bare ikke hurtige. Hele weekenden følte jeg ikke, at vores balance var langt væk, men det blev bare ikke oversat til fart. Jeg vil helt sikkert slutte i top fem og gå glad hjem.

Brad Keselowski — Sluttede 6.: »Det var en af ​​de dage, hvor der kun var op og ned. Vi kom ind på, tror jeg, fjerdepladsen med 30 tilbage, da den gule kom ud, og vi slog ud og troede, at en hel masse biler ville stoppe, og det gjorde de ikke. Det fik os tilbage til 17. eller 18. pladsen, og det lykkedes os at rykke op til sjettepladsen, men ikke så langt som hvor vi kørte. Vi havde bare brug for et par flere biler til at pit.”

Bubba Wallace — Sluttede på 7. pladsen: ”Jeg er ikke tilfreds med mig selv. Jeg undskylder til Joey (Logano), jeg undskylder til AJ (Allmendinger). Jeg tror, ​​at den store ting at lære her er, at du ikke tvinger fjender til at køre et race, når du er i slutspillet, fordi de gør livet til et helvede, så jeg fortjener alt, hvad jeg fik fra den ene dag til den anden. Den kørte bare ikke. Jeg skal være bedre. Jeg værdsætter holdet for at holde ved min side på trods af alle de fejl, jeg lavede dem. De svigtede os ikke og bragte os tilbage i top-10.”

Ryan Blaney — Sluttede 9.: “Dette løb er et virkelig mærkeligt løb. Den går igennem så mange udsving i løbet af dagen og natten. Du starter løbet i fuld sol, og det er varmt, og ved slutningen af ​​anden etape er det hele natten, og banens temperatur ændrer sig. Dette sted er virkelig tricky med, hvordan banen ændrer sig, og det gik i den modsatte retning af, hvad vi troede, det skulle gå, så det fik os lidt rundt.”

Kyle Busch — Sluttede som nummer 11: “Samlet set var det bare rart at få en 11. plads i vores McLaren Custom Grills Chevrolet for hvad der så ud til at blive en 20. plads aften. Absolut ikke den dag, vi ønskede, men vi overlevede med, hvad vi kunne. Jeg er virkelig stolt af alle hos RCR og ECR for at have kæmpet så hårdt hele dagen.”

AJ Allmendinger — 13. plads: “Jeg er virkelig glad for hele weekenden vores nummer 16-hold havde i Darlington. Vi har lavet betydelige forbedringer siden forårets løb. Vores bil havde god fart, og vi forsøgte at finjustere balancen hele natten lang. Dette var den bedste følelse, jeg nogensinde har haft i en cup-bil og den bedste afslutning i min karriere på denne bane. Jeg er tilfreds med vores endelige resultat.”

Aric Almirola — 14.: “Alt i alt viste det sig at være en anstændig dag for vores racerhold. Vi havde en top 10 bil hele dagen, og fyrene løb på pit road. Vi havde skader på næsen og splitteren ved genstart af fase to, da det hele hobede sig op, hvilket ikke kunne repareres og ændrede fuldstændig balancen i vores bil. Efter det var det som en helt anden bil, og jeg var bare for stram til at være så konkurrencedygtig, som vi var.”

Ricky Stenhouse Jr. – Sluttede som nummer 16: “Hver gang vi kunne pit på green, følte jeg, at vi havde en bil i top fem eller seks. Vi kæmpede bare på genstarterne og løb så langt på genstarterne. Det er noget at arbejde på, men jeg troede, vi havde en solid bil. Fyrene i pitten gjorde et godt stykke arbejde. Jeg håbede, at vi efter straffen ville være tilbage på en 15. plads. Vi sluttede på en 16. plads, men til sidst fik vi et point i anden etape, hvilket ikke er meget , men et punkt er et punkt.”

Carson Hocevar — 17.: ”Fysisk har jeg det rigtig godt. Jeg ville ønske, jeg kunne have en ekstra plads eller to. Den svage del af mit spil var bestemt pit road. Jeg følte, at jeg mistede fire eller fem point hver cyklus, bare for at prøve at maksere lysene. Disse fyre slår det hver gang. Men jeg følte, at jeg var god på banen. Jeg havde det ret godt og blev ved med at arbejde på det. Jeg passerede nogle af mine helte, der vinder løb om søndagen. Jeg havde ikke forventet det, og jeg synes, jeg overgik mine egne forventninger.

Kevin Harvick – sluttede 19. “Forsigtigheden kom, og lyset var tændt, og jeg troede ikke, jeg kunne dreje til højre.”

ENJustin Dillon — Sluttede som nummer 20: “Det er altid svært at finde den rigtige balance og tilpasse sig så langt et løb. Vi startede lidt for stramt, men besætningschef Keith Rodden lavede justeringer gennem hele løbet og fik vores Chevy til at køre ret godt. Vi var i stand til at kæmpe for at nå målstregen.” han forblev i top-10 i en god del af løbet, men blev ramt af et advarselsflag under en række pitstop og mistede en del sporposition.”

Christopher Bell — 23. plads: “Vi har fart. Vi havde meget fart, og jeg ved, at vi i Kansas vil være hurtige igen. Det var en rigtig god bane for Toyota. Jeg ved, at vi har farten til at gøre det, vi skal bare sætte det hele sammen.”

Denny Hamlin — 25. plads: “Det er virkelig svært at sige. Det føltes som om den venstre bagdel stadig strammede, mens vi var fra hinanden. Det er tæt nok på, hvor det ikke betød noget. Det, jeg hørte, var, at jeg var ude for en ulykke. Jeg var nødt til at bringe den hertil og rodede dagen ud.

Michael McDowell — 32. plads: “Vi leverede bare ikke i aften. Vi havde et sæt dæk, der tog os rigtig langt. Jeg er ikke sikker på, hvad der skete. Bilen slap rigtig løs og tabte en omgang der. Det gik lidt i spiral derfra. Vi kom til pitten, da forsigtigheden kom. Det er aldrig godt. Jeg accelererede på pit road. Det er aldrig godt. Det hele faldt fra hinanden. Det var ikke sådan, vi ville starte, men vi har to mere, og vi vil køre hårdt. , så må vi se hvad vi får.

Alex Bowman — Sluttede som nummer 33:

Harrison Burton – sluttede 35.: “Jeg så alt dette, jeg tror det var 99’eren og en anden kolliderede, og da jeg så ham stå af, lå han på mit knæ. Darlington, indgangen (sving 1) og (sving 2) er, når du forpligter dig til at komme ind , Det er al den fart, du har, og det er alt det venstresving, du kan få. Jeg så det stå af, og jeg forsøgte at bremse, men da var jeg i problemer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *