Fantasy Football snydeark med sidste øjebliks strategitips til NFL-sæsonen 2023

By | September 1, 2023

Det er det, årets største fantasy-fodbold-draft-weekend. Din efterårslykke afhænger af, hvad der sker inden for de næste 72 timer eller deromkring. Jeg er her for at hjælpe.

Generel strategi og rådgivning

Eventuelle forslag skal tages med et gran salt. Det meste passer ikke til alle. Det hele er kontekstuelt.

Enhver strategi kan vinde, hvis du vælger de rigtige spillere. Og enhver strategi kan tabe, hvis du vælger de forkerte spillere.

Der er nogle almindelige fejl, som fantasy managers ofte begår, selv de gode. Jeg synes generelt, at planlægning af uge 17 forud for sæsonen er noget fjollet. Jeg vil begynde at lede efter pengene i midtsæsonugerne, men mit mål lige nu er at være god på kort sigt, vinde i september. Jeg spiller fantasy fodbold med et mikroskop, ikke et teleskop.

Hvis en liga kræver mindst tre brede modtagere, vil jeg gerne have det bedste bredrum i ligaen, eller tæt nok på det. Hvis en liga kun kræver to startende wideouts, vil min startopbygning være den samme som min wide-receiver build.

I de ligaer, der er mere modtagerdrevne, vil jeg nok se efter at have et anker, der løber tilbage, og så vende tilbage til den position senere. Du vil sandsynligvis blive glædeligt overrasket over, hvor robust RB2/RB3-laget er, til dels fordi vi ikke forventer, at disse slots vil bære samme vægt som tidligere sæsoner. Klokkering er næsten dødt i NFL, og selvom du måske tror, ​​at det gør tilbageløbsvalg mere stressende, har det faktisk den modsatte effekt. Der er flere rigtige svar, da vi nøjes med mindre produktion.

Jeg er ikke en træner, der vælger skadede spillere. Sår vil finde dig, gå ikke på udkig efter dem. Hvis rabatten ikke er betydelig på trækdagen, undgår jeg dem, der sandsynligvis allerede vil spilde tid. Nogle gange er det ikke sjovt at spille fantasy fodbold som aktuar, men det er en fornuftig ting at gøre.

Jo mere jeg spiller fantasy fodbold, jo mere forstår jeg vigtigheden af ​​at have et ungt hold. Du vil have, at så mange spillere som muligt stadig er på rulletrappen, som ikke har haft deres bedste sæson endnu. Stigende talenter.

Tidligt i draftcyklussen tænkte jeg, at jeg kunne være åben for at jagte det øverste niveau af quarterback, hvor Patrick Mahomes, Josh Allen og Jalen Hurts vil gå. Jeg gik væk fra denne idé. Jeg kan ikke lide det underskud, det skaber i running back eller receiver, og jeg ser mange andre veje til at få en mulig quarterback i Top 5. Dette er fortsat en af ​​de største forskelle mellem det virkelige liv og fantasifodbold: NFL er alt. om quarterbacken, men det er ikke den vigtigste position i fantasy fodbold (selvom quarterbacks scorer flest point). Ikke en stressende position at udfylde i vores spil.

Hvis du leder efter mere hjælp efter at have læst dette stykke, så tjek vores kladdesæt, som er fyldt med gode råd, og Matt Harmons udkast til dagsprojekt.

Til sidst skal du lytte til alle, du respekterer, og overveje deres råd, men det er dit team. Du ejer dine endelige beslutninger. Gør hvad du synes er rigtigt.

Spillerspecifikke tilgange og råd

Bred modtager

Garrett Wilson var en øjeblikkelig stjerne sidste år, da Jets ikke havde noget som quarterback; nu har de Aaron Rodgers. Rodgers vil næppe kæmpe om MVP, men det betyder ikke noget: Rodgers og Wilson viste kemi om sommeren, og Rodgers har en historie med at fodre sin bedste modtager. Wilson vil sandsynligvis være på vej til månen.

Jeg troede, at Terry McLaurin og Jahan Dotson var tæt på en vask inden udgangen af ​​sommeren – husk, de var også døde i de sidste fem uger af 2022 – og så skadede McLaurin sin græstå. McLaurin, en mangeårig favorit, er nu ved at forsvinde automatisk, og selv med Dotsons ADP stigende, er han en person, jeg ville elske at sætte på listen.

På en eller anden måde vandt Patrick Mahomes en MVP i sidste sæson uden en væsentlig bred modtager i fantasien. Jeg formoder, at nogen i det modtagerrum i det mindste vil komme ind i Top 30, men jeg kan ikke se et klart signal om, hvem det er. Hvis du har en idé, så del den med mig.

Du vil hellere være et år for tidligt end et år for sent, når det kommer til spillere i de nederste ni af deres karrierer, som DeAndre Hopkins. Kardinalerne var tilfredse sidste år; Titaner er altid tunge. Hopkins har en lille kasket til 2023, og en falmning er tydelig for mig.

Anthony Richardsons første år vil være præget af atletisk spil og mere end et par gådefulde baner og jordfejl. Michael Pittman er en god modtager, der næppe vil nå sit bedste i denne sæson.

Når det kommer til Denvers afleveringsspil, kan jeg ikke tro det, men jeg er tilbage til Courtland Sutton. De fleste af hans konkurrenter på dette måltræ kom til skade denne sommer.

Upside er buzzword for de fleste af dine valg, især efterhånden som udkastet skrider frem, men jeg formoder, at Adam Thielen har endnu en kedelig sæson med volumen foran sig. Du vil ikke have ham som en af ​​dine startere, men du kan sikkert lande ham som en WR5 i mange rum.

Jeg forstår Calvin Ridleys entusiasme for de nye Jaguarer, selvom jeg ikke kan jage den entusiasme ind i runde to. Men jeg har det også fint med at målrette Christian Kirk, sidste års splash-spiller, til kostpris. Ridley skal være alfa, men de vil finde masser at lave for Kirk.

Løber tilbage

Det er opmuntrende at se Javonte Williams tilbage på en fodboldbane, men jeg kan ikke proaktivt udarbejde ham, før endnu et år med fysiske problemer er gået. Jeg kan ikke se meget forskel mellem Williams og Samaje Perine, og Perine er meget bedre for pengene.

Lions ændrede deres backfield, men stort set alt andet i den offensive infrastruktur forblev det samme, inklusive en stærk lineup og respekteret OC Ben Johnson. Vi bør antage, at D’Andre Swift/Jamaal Williams brugsmønster fra sidste sæson sandsynligvis vil fortsætte med Jahmyr Gibbs og David Montgomery. Gibbs er det prangende valg, en rookie i første runde, men Montgomerys værdi med hans ADP 77.3 er langt større.

Travis Etienne er en god NFL-spiller, der formentlig blev bustet i første runde. Jeg frygter, at han kan miste for mange berøringer af høj værdi til Tank Bigsby.

Jeg er tryg ved at tage Nick Chubb i anden halvdel af enhver første runde, og hvis han glider i anden runde, er det en øjeblikkelig beslutning.

Det er svært at vide, hvor meget Justin Fields vil blokere hans backfield, men Khalil Herbert er indstillet på at give et overskud på hans rimelige 98,0 Yahoo ADP.

Relativt set slår Alexander Mattison og AJ Dillon mig begge til at være JAG, et dygtigt talent. Men Mattisons sandsynlige sagsmængde kan få ham til at berettige et valg i femte runde. Selv til den laveste pris er Dillon ikke nogen, jeg holder af; uden en Aaron Jones-skade er der ingen grænse.

Smal ende

TJ Hockenson var ikke en splash play honning, da han sluttede sig til Vikings, men volumen var gennem taget. Løsning af brug er altid en stor del af fantasisucces.

Quarterbacken

Daniel Jones har en pris for at slå sin ADP, selvom hans fangrum er det samme, som det var sidste sæson. Hvis nogen dukker op – eller hvis TE Darren Waller er et hit – kan Jones snige sig ind i Top 5 som quarterback.

Vi kan ikke sige, at Geno Smith har nul græskarrisiko, men jeg tror, ​​at risikoen er meget lav. Jeg har udarbejdet DK Metcalf og Tyler Lockett proaktivt hele sommeren.

Jeg ville gerne se Deshaun Watson vise noget skarphed denne sommer, og det skete aldrig.

Kenny Pickett har forbedret sig, efterhånden som 2022-sæsonen skrider frem, med signaturøjeblikke i december. Og denne sommer var imponerende: Fem touchdown-drev på fem preseason-besiddelser. Der er flere mulige rigtige svar i dette pasningsspil, og backup RB Jaylen Warren er også et målvalg.

Generelle holdnotater

Hvis du proaktivt vil forfølge Lamar Jackson eller Mark Andrews, som er begejstret for Ravens-offensiven og den nye OC Todd Monken, skriver jeg under. Men jeg følte mig ikke tryg ved proaktivt at forfølge nogen af ​​mulighederne i det større rum, og JK Dobbins føles også som en kassekredit.

Alt ved Raiders gør mig nervøs.

Kardinalerne ser ikke ud som om de prøver. Stream mod disse fyre, når det er muligt, startende med Washingtons forsvar i uge 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *