Ekouaer strandbetræk er til salg

By | July 24, 2023

Som fjernarbejder rejser jeg altid til stranddestinationer. En af mine bedste emballage-hacks er at bære trendy papirclips, der gør dobbeltarbejde. Eksempel: Jeg har altid en let langærmet bluse ved hånden som en smart strandbeklædning, der forvandler sig til en klædelig bluse, når jeg kommer i byen. Amazons Ekouaer Beach Cover-up Tee er præcis, hvad jeg taler om, og lige nu er det kun $27, ned fra $46, eller 40% rabat!

Ekouaer

Denne bestseller fra Amazon ligner, hvad der ville ske, hvis en oxford-skjorte og cover-up fik en baby. Det hybride strandtøj lader dig se sofistikeret ud på stranden og elegant, når du er tilbage på fast grund.

$27 på Amazon

Ekouaer Beach Cover-Up er designmæssigt den ideelle garderobearbejdshest af flere grunde. Den har den perfekte længde, der dækker din numse: den er lidt længere bagpå, hvilket skaber en attraktiv asymmetri. Den har også trekvart ærmer, der giver dig en god mængde solbeskyttelse uden at være alt for beskeden. Og endelig er den lavet af en glat rayon, der filtrerer solen, mens den stadig er åndbar, så du kan føle dig lige så cool, som du ser ud.

Den nye vægt sikrer, at du ikke overophedes eller sveder. Normalt ville jeg ikke have en langærmet bluse på i sommerluftfugtigheden, men denne top er så let, at jeg aldrig tager den af. Jeg har fundet ud af, at dens lidt rendyrkede natur er fin – du vil enten bære din badedragt, eller du kan bære en tynd tanktop eller sports-bh.

Og helt ærligt, du kan ikke slå prisen på Ekouaer Beach Cover-Up.

tre kvinder i tildækningskjoler

Denne strandbeklædning til $20 er indbegrebet af smart sommerstil. (Foto: Amazon)

Her er et kig på en uge i mit coverups liv: I weekenden bærer jeg den over min badedragt og putter fronten ind i et par denimshorts. Jeg tager den af ​​til svømning og solbadning, men tager den på igen hele dagen. På mandag mangler jeg noget, der er nemt at have på til ærinder, og spring lige tilbage til denne bluse, som jeg kan gå i hele dagen i den tropiske varme uden at blive våd. Jeg putter den i jeans eller shorts, eller bærer den over leggings eller cykelshorts. Jeg bruger den også om natten, klædt ud med smykker.

Amazon-kunder sætter også pris på alsidigheden ved Ekouaer Beach Cover-Up. “Dette er fantastisk, nemt sommertøj. Jeg har brugt det over en badedragt. Jeg har også båret det med leggings og sandaler,” skrev en af ​​over 17.000 femstjernede anmeldere.

En anden sagde: “Dette cover-up er mit nye yndlingstøj. Jeg købte det i sidste øjeblik til et krydstogt til Mexico. Jeg bar det min første aften til middag med jeans og kiler og gemt foran. Jeg har fået så mange komplimenter.”

Ekouaer

Dette cover kommer i masser af søde farver, fra neutral hvid eller sort til fluorescerende grøn og denne populære nuance, kaldet Snorkel Blue. Flirtende covers er sjove, men denne oser af en mere voksen stil, som vi virkelig er til denne sæson.

$27 på Amazon

Hvis du har Amazon Prime, får du selvfølgelig gratis fragt. Ikke medlem endnu? Intet problem. Du kan tilmelde dig din gratis 30-dages prøveperiode her. (Og forresten, dem uden Prime får stadig gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere.)

Anmeldelserne citeret ovenfor afspejler de seneste udgivelser på tidspunktet for udsendelsen.

Leder du efter flere fantastiske Amazon skønheds- og stiltilbud? Tjek disse ud:

Skønhed og velvære

  • Lysmoski IPL laser hårfjerning med kølesystem

  • Gold Bond Age Renew Crepe Corrector Body Lotion

  • Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Treatment Multipurpose Concealer

  • CosRX Snail Mucin 96% Power Repairing Essence Moisturizing Serum

Stil

  • Det er nemt at glatte armhulerne ud med den let forede komfort sømløse stretch-bh

  • Leggings Depot Joggingbukser til kvinder i en afslappet pasform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *