Denne gadget til $12 holder dine specifikationer oprejst, hvor du kan høre dem

By | July 22, 2023

Hvis du bruger briller, kan dette tilbehør løse nogle af dine mest irriterende problemer. Denne gadget betyder, at du ikke længere spilder tid på at lede efter dine specifikationer på vej ud af døren eller på at søge efter dine spillere midt om natten. Den hedder Fintie Plys-foret brilleholder med magnetisk base, og den har allerede givet ro i sindet til over 12.000 femstjernede anmeldere. Hvad er bedre? Det er kun $10.

Falsk

Denne spec-station er enkeltheden i sig selv: 1 stativ foret i imiteret pels + 1 magnetiseret base = et helt liv uden at miste hovedet en gang om dagen. Ikke underligt, at næsten 12.000 købere er begejstrede for det.

$10 på Amazon

Stativet er en slags urtepotte til dine briller, der holder dem sikre, komfortable og oprejst. Basen ligner en coaster, men den er magnetiseret og forbindes til holderen, så den ikke vælter. Jeg har for eksempel desperat brug for dem: Jeg efterlader mine briller i bunden af ​​min lampe og kaster dem uundgåeligt ned på udkig efter dem i mørket. For tusinder af fire lige frustrerede øjne er denne ting en game changer.

“Jeg kan godt lide at have mine briller på mit natbord om natten, hvis jeg skal have dem hurtigt,” fortalte en entusiastisk anmelder. “Jeg ville smide dem på gulvet hver morgen, når jeg vågnede, og kigge efter dem, mens jeg var halvsov. Hver. Single. Morgen. Ved du, hvor svært det er at finde briller på gulvet uden at træde på dem, når man skal have briller for at se? Det var perfekt. Jeg skal bare ‘mærke pelsen’ om morgenen for nemt at finde mine briller i mørket.”

Dette gør dine briller nemme at se, selv når du ikke har dem på!  (Foto: Amazon)

Selvom vi er forvirrede over designvalget af et Van Gogh-maleri (berømt for kun at have ét øre – ikke særlig brillevenlig), ser denne mulighed bestemt pæn ud… ligesom de andre 21 temaer/farver. (Foto: Amazon)

Imiteret pels gør det endnu sjovere, men det er også funktionelt for dem, der ønsker ridsefaste linser.

“Jeg har en dårlig vane med at smide mine briller på mit natbord, når jeg er klar til at sove,” skrev en anden glad shopper. “På grund af dette ridsede jeg min linse. Denne brilleholder er superblød indeni og robust udenpå. Nu ‘sætter jeg’ mine briller på inden sengetid.”

“Jeg elsker den her ting!” det skuffede en femstjernet fan. “Ikke mere at lede efter mine briller om morgenen og skulle rense dem med det samme for at kunne se; der er de – lige hvor de skal stå på mit natbord – og rene fra at være beskyttet af et blødt stof hele natten lang. Jeg er glad for, at jeg valgte denne, Finite Premium; den er godt lavet og meget attraktiv. Jeg kan godt lide fordelene ved at have en ‘garage’ til mine briller.”

Vi tager os af tilbehøret.  (Foto: Amazon)

Vi tager os af tilbehøret. (Foto: Amazon)

For dem af os, der har brug for forskellige typer briller, holder Fintie Plush Lined Eyeglas Holder rodet på et minimum.

“Hvis jeg bruger kontaktlinser, har jeg brug for læsebriller,” skrev en anden entusiastisk anmelder. “Hvis jeg ikke har kontakter, så har jeg mine almindelige briller, som jeg skal tage af. Jeg fandt ud af, at jeg ledte efter mine briller ved at vælte tingene omkuld. Det gjorde mit liv lettere.”

En anden tilfreds kunde skrev: “Dette er perfekt til mit skrivebord. Jeg bruger 2 forskellige briller. I stedet for at gå frem og tilbage med glasmontre, er det så meget nemmere at få fat og gå.”

Falsk

Vælg mellem 22 forskellige farver og mønstre, én til hvert par briller, du ejer, for ikke at nævne et års fødselsdagsgaver og strømper.

$10 på Amazon

Hvis du har Amazon Prime, får du selvfølgelig gratis fragt. Ikke medlem endnu? Intet problem. Du kan tilmelde dig din gratis 30-dages prøveperiode her. (Og forresten, dem uden Prime får stadig gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere.)

Anmeldelserne citeret ovenfor afspejler de seneste udgivelser på tidspunktet for udsendelsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *