“De sætter pris på at se mig ude at gøre det, jeg elsker at lave”

By | August 22, 2023

Velkommen til Altså Mini ModiYahoo Life forældreskab serie om glæder og udfordringer ved at opdrage børn.

Når det kommer til back-to-school sæsonen, Gossip Girl alun og mor til to Leighton Meester er håbefulde og spændte på, hvad de kommende måneder kan bringe.

“Tilbage til skolen er altid en frisk start,” siger hun til Yahoo Life. “Det er, når jeg forestiller mig, hvordan resten af ​​året vil se ud. Jeg kan huske, at jeg hvert år tænkte ‘OK, hvordan skal jeg se ud? Hvem bliver mine venner? Hvad skal jeg have på?’ Du skal genopfinde dig selv. Nu, med børnene, er det så spændende en tid, for vi har lige haft en rigtig god, men udmattende sommer, og de kommer til at se alle deres venner igen.

Mens skuespillerinden erkender, at hendes 8-årige Arlo sandsynligvis “har de samme bekymringer, som alle andre har”, er hun spændt på sin datters næste akademiske kapitel. “Jeg ved, hun elsker at læse, hun elsker sin lærer, hun elsker sine venner, så det er vidunderligt,” siger Meester, der er gift med skuespilleren Adam Brody.

Hun nyder også at tilberede sin datters frokost hver dag, da det er en mulighed for at være kreativ og gøre et måltid til et ‘kunstværk’. Samtidig erkender Meester, at hun er i “en fantastisk position” som en forælder, der ikke behøver at tænke på, om hun kan pakke Arlos frokoster med nærende mad. “Dette er et problem, som mange mennesker kæmper med,” bemærker hun. “Jeg bliver bare mindet hver dag, hvor heldig jeg er.” Og det er et incitament til at samarbejde med GoGo squeeZ for at fylde madpakker i North Valley Caring Services Food Pantry i Los Angeles County og give op til 250.000 måltider til familier gennem en donation til Feeding America, den største nødhjælpsorganisation for sult i USA .

“Feeding America er en organisation, jeg har arbejdet med i en del år, så jeg er altid med på deres programmer og alt, hvad de laver, og GoGo squeeZ er meget generøs med denne donation,” siger Meester. “Det er virkelig vidunderligt.”

At vokse op med selv at opleve fødevareusikkerhed er en af ​​de mange grunde til, at Meester er så passioneret omkring arbejdet med Feeding America. “Vi stolede på madkuponer og velfærd,” husker skuespillerinden. “Det meste af tiden ville der være penge i begyndelsen af ​​måneden og ikke så mange i slutningen. Så…vi ville være nødt til at vælge og vrage, og jeg henviser bestemt til at skulle lægge tingene tilbage på hylden eller ikke nødvendigvis have nok til aftensmad, morgenmad eller frokost [and] afhængig af skolefrokostprogrammer og efterskolefrokostprogrammer. Og jeg føler mig bare sulten.

Nu hvor Meester har sine egne børn, kan hun ikke undgå at bemærke, hvor ødelæggende sult kan være for børns udvikling eller underholdning. “Hvornår [my kids] Jeg er sulten, selv lidt, det er det første felt, jeg sætter kryds. “Her, tag en snack”, og det hele kommer godt tilbage,” siger hun. “Som forælder er det et grundlæggende behov for at kunne fodre sit barn, uanset om det er snacks eller et helt måltid, og der er så mange mennesker i dette land [who] han har ikke råd til at sætte mad på bordet.”

Frivilligt arbejde er et emne, Meester siger, hun taler om “temmelig ofte” med Arlo. “Han er ikke gammel nok til at være frivillig endnu, men vi lever et så usædvanligt heldigt liv, at vi får sat mad på bordet, og jeg forsøger – så vidt det er muligt – at være frivillig og fortaler for sultne mennesker, fordi det er sådan en livsstil. for så mange mennesker,” forklarer moderen til to.

Da hendes yngste er ved at fylde 3 år, lægger Meester i stigende grad mærke til, hvilke “gode mennesker” hendes børn er – selvom hun joker, hun kan være forudindtaget, da hun trods alt er deres mor. Hun elsker også at se deres personligheder blomstre. “Det er fascinerende at se helt andre mennesker,” siger den stolte mor. “De interesserer sig for forskellige ting. Det gør mig endnu mere sikker på, at vi er født, som vi er.”

Når det kommer til hendes udvikling, bevæger Meester sig stolt ud over den moderskyld, hun plejede at kæmpe med, når hun jonglerede karriere og forældreskab. “Jeg tænkte: ‘Nå, jeg er ikke sammen med dem, når jeg arbejder og handler’,” husker hun. “Nogle gange ser du ikke dine børn i et par dage, hvis ikke mere, ad gangen.”

Nu accepterer hun, at det at forfølge sine karrieredrømme sender et vigtigt budskab til hendes børn. “En af de ting, der er nyttige for mig at lære, er, at mine børn skal se mig som selvstændig, de skal se mig arbejde og nå mine drømme, og hvad jeg vil gøre med mit liv – det er ikke bare at være mor,” bemærker hun . “Jeg synes, det er en fantastisk rolle for mange mennesker at spille, men jeg tror virkelig, de nyder at se mig gøre det, jeg elsker at gøre.”

Han tilføjer: “De går med strømmen. Og de er stolte af mig. Det er lige hvad det er. Og jeg er stolt af det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *