Chuck Todd melder sig på som ‘Meet The Press’ moderator, efterfølger Kristen Welker siger, at hun vil nærme sig en ny rolle ‘som reporter’

By | September 10, 2023

OPDATERING: Chuck Todd afsluttede sin sidste udsendelse som moderator på NBC News Mød pressen giver sin efterfølger, Kristen Welker, et pålideligt wake-up call og fortæller seerne, at hun vil fokusere på netværksprojekter relateret til at bygge bro over den politiske kløft.

Welker optrådte i de sidste minutter af søndagens show med en montage af hende, hvor hun stillede hårdtslående spørgsmål under en præsidentdebat i 2020 og andre bemærkelsesværdige personer.

Mere fra Deadline

“Du har meget store sko tilbage at fylde, og jeg vil bare gøre dig stolt,” sagde Welker til Todd.

“Jeg tager dette ansvar meget alvorligt,” sagde Welker. “Jeg er klar, fordi du hjalp mig med at forberede mig, Chuck. Du er en, der investerer i de mennesker, du holder af, og du har investeret i mig, og det er jeg dig evigt taknemmelig for. Hun krediterede Todd for at have bragt hende til Washington og lært hende “næsten alt, hvad jeg ved om politik.”

Todd spurgte Welker, hvad hans planer var for showet.

“Jeg vil gerne tage fat på dette problem som journalist,” sagde han. “Det er den, jeg er. Det er den, jeg altid har været. Jeg har dækket tre administrationer nu: Obama-administrationen, Trump-administrationen, Biden-administrationen. Jeg har rejst over hele verden med alle disse præsidenter. Og Jeg vil virkelig gerne bringe det ind i showet hver søndag for at sikre, at vi giver vores seere den information, de har brug for.

Welker starter showet i næste uge.

“Vi lever i en verden, hvor vi er dybt splittet som et land,” sagde Welker. »Og så min tanke er, at jeg skal have fingeren på pulsen, hvad der betyder noget for vælgerne. Jeg skal ud på sporet. Jeg vil bringe deres spørgsmål her til moderatorens skrivebord. Og du har altid sagt, at moderatorens rolle er at bringe Washington til resten af ​​Amerika og omvendt. Det er et kæmpe ansvar. Det er noget, jeg tager meget alvorligt«.

I sine sidste ord på udsendelsen sagde Todd: “En ting, vi vil klage over, vi alle klager over på det seneste, er manglen på viden og nuancer i vores politik og medborgerskab.” Han sagde, at han havde til hensigt at forsøge at løse dette problem online med kontinuerlig nyhedsdækning og i dokumentarer og dokudramaer “med fokus på at bygge bro over vores skel, punktere disse politiske bobler.” Han vil også fungere som ledende politisk analytiker for netværket.

Efter hans godkendelse sluttede NBCU News Group-præsident Cesar Conde og Rebecca Blumenstein, redaktionspræsident for NBC News, sig sammen med Welker og andre kolleger og journalister for at skåle for Todd.

TIDLIGERE: Chuck Todd åbnede sin seneste udsendelse som NBC News moderator Mød pressen at fortælle tilskuerne, at det var en underdrivelse at kalde koncerten “en ære og et privilegium i mit liv”.

“Dette er simpelthen toppen af ​​politisk journalistik, noget mit yngre jeg aldrig ville have forestillet mig,” sagde Todd, som meddelte i juni, at han ville trække sig fra rollen.

“Uanset hvor belastende det nuværende politiske klima er, som slider mig ned hver dag, har jeg altid haft en klemme, jeg kan ikke tro det, hver gang jeg hører mit navn introduceret som moderator for det længstvarende show i historien. television.’ Faktisk plejede jeg at spøge med, at mit mål ikke var at være den sidste moderator af det længstvarende show i amerikansk historie, og jeg har nået det mål og mere.

Kristen Welker efterfølger Todd som moderator i næste uge. Når det sker, vil alle store netværks søndag morgen-shows have en kvinde som moderator eller co-moderator for første gang.

Todds sidste show havde Californiens guvernør Gavin Newsom og senator Bill Cassidy (R-LA) som gæster. Todd bemærkede, at hans godkendelse kommer, når begge sider “finder sig ved en korsvej.”

“Mange ledere fra begge parter er desperate efter at begynde at se på fremtiden,” sagde Todd. “Men som du ved, sidder begge partier fast i nuet, og vælgerne er udmattede.”

Todd fungerede som moderator for Mød pressen i ni år efter at have lavet mere end 430 udsendelser. Dets meddelelse i juni kom midt i spekulationer om, at en ændring var nært forestående, efter at David P. Gelles sidste år blev ansat som executive producer, efterfulgt af John Reiss.

Todd vil fortsætte med at arbejde på netværket som dets politiske chefanalytiker og sagde i juni, at han ønskede at arbejde på dokumentserier og dokudramaer “med fokus på at forsøge at bygge bro over vores skel og overvinde politiske problemer.”

Mød pressen det er det længstvarende program i tv-historien, efter at have debuteret i 1947. Tim Russert havde den længste embedsperiode som moderator, på 17 indtil sin død i 2008.

Og der er mere.

Den bedste af deadline

Tilmeld dig Deadline nyhedsbrevet. For de seneste nyheder, følg os på Facebook, Twitter og Instagram.

Klik her for at læse hele artiklen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *