Blød og fyldig infusion på mindre end et minut

By | September 8, 2023

Som hus- og haveredaktør er jeg altid på udkig efter smarte køkkengadgets, der gør livet lettere og sjovere. Jeg er tilfældigvis også en seriøs kaffedrikker (jeg stoler på det regelmæssigt) og nogle gange eventyrsøgende, kendt for at tage på vandreture og camping (omend lejlighedsvis), så da min redaktør spurgte, om jeg var interesseret i at teste den populære, næsten øjeblikkelige AeroPress Original Kaffepresse tog jeg gerne imod.

Amazonia

Tusindvis af 5-stjernede anmeldere er enige: AeroPress er enhver kaffe- og udendørselskers drøm.

$40 på Amazon

Dampen

AeroPress har fået en kultfølge, med over 16.000 positive vurderinger, for sit ry for at pakke så meget smag og alsidighed i ét kompakt chassis.

Varmt vand skubbes gennem malingen ved hjælp af et kompakt kammer og stempel, der “lufter hurtigt og udvinder kun de reneste, friskeste smage.” AeroPress hævder også at være den eneste presse, der kombinerer omrøring og tryk med mikrofiltrering, kompatibel med papir- og metalmikrofiltre, der giver dig mulighed for at bruge finere malet kaffe og hjælper med at filtrere sediment fra.

Ifølge mærket – og mange af dets tilhængere – er resultatet en kaffe, der giver en glat, rig, fyldig smag uden surhed produceret af fransk presse eller dryp kaffe, og uden bitterhed, gryn eller gunk (i en brøkdel af tiden).

“Espresso kaffebar i mit hus!” begejstret en anmelder. “AeroPress er FANTASTISK. Jeg laver en bedre espresso end mange barer for meget færre penge, og jeg kan blive i min pyjamas!” En anden gik så langt som at kalde den den bedste kaffemaskine, de nogensinde har ejet: “Holdbarheden af ​​AeroPress er ude af denne verden … [The way] AeroPress laver kvalitetskaffe, der ligner et ophældningssystem, som jeg også har, men sjældent bruger nu.”

Aeropress kaffemaskine

Bare tilsæt vand. Den originale AeroPress kaffepresse kommer med alt hvad du behøver. (Foto: Amazon)

Udskriften

Interessant besluttede jeg at prøve AeroPress Original Coffee Press og valgte den klare version, fordi jeg kan lide, hvordan den passer sammen med mine glas og krus, hvilket gør den ideel til daglig morgenmad og mere formelle anliggender. Den ankom i en kompakt sekskantet søjleboks, der viser et billede af enheden, nøgledetaljer og en hurtigstartguide (toppen af ​​æsken har faner til nem åbning og lukning, så du kan bruge den til opbevaring).

Jeg havde ikke fået min morgenkaffe endnu, så jeg gik hurtigt i gang med at fjerne indholdet: AeroPress, et kaffestempel, papirfiltre, en filterhætte, mere detaljerede instruktioner, en røremaskine og en målekop. Opsætningen bestod i at skubbe stemplet ud af kammeret, placere filteret i filterhætten og dreje filterhætten ind i enden af ​​kammeret (den flugter med små riller) før brug.

Med kaffestemplet og filteret klar skiftede jeg til barista-tilstand: Jeg placerede filterkammeret først og oprejst over mit yndlingskrus og fyldte det med en skefuld malet kaffe, mens jeg rystede kammeret lidt for at sikre, at kaffen var jævnet. Dernæst tilføjede jeg varmt vand op til den anden boble (mærket anbefaler 175 grader Fahrenheit for de bedste resultater) og blandede vandet og jorden i de foreslåede 10 sekunder.

Da jeg ville have en fuld kop kaffe (mere om det senere), tilføjede jeg mere varmt vand til kammeret og, i henhold til instruktionerne, indsatte jeg langsomt stemplet, trykkede forsigtigt, indtil jeg nåede grunden og voila: Jeg havde en én kop tilbage af varm kaffe.

Aeropress kaffemaskine

Stellar udvalg: AeroPress kaffemaskiner er tilgængelige, fra venstre mod højre, Original, Clear, Travel og XL til forskellige præferencer og lejligheder. (Foto: Amazon)

Min varme fortolkning

AeroPress var hurtig at brygge (opvarmede vandet til side, min kaffe var klar på mindre end et minut) og utrolig nem at bruge. Det er også en leg at vedligeholde (bare adskil delene og skyl for at rengøre), og jeg kan bekræfte, at det giver en højkvalitetsbryg (kaffen var glat uden bitterhed, gryn eller bundfald tilbage i bunden af ​​min kop).

Jeg kan også godt lide, hvordan du kan tilpasse dem. Du kan drikke som det er ved at bruge den laveste anbefalede mængde vand (espresso-stil), tilsæt mere varmt vand for at brygge en kop kaffe på 8 ounce, eller tilsæt mælk for at brygge en otte ounce latte. Siden min første test har jeg også stolet på AeroPress til at lave utallige iskaffer (brug bare vand ved stuetemperatur, rør kraftigt i cirka et minut og hæld over isterninger, når du er færdig med at brygge). Du kan eksperimentere med malestørrelse, vandtemperatur eller mængden af ​​vand for at få den ønskede styrke.

AeroPress tilbyder fire forskellige kaffemaskiner (Original, Clear, Go og XL) sammen med papir- og metalmikrofiltre til forskellige præferencer og behov. Hver version er ikke kun utrolig let og bærbar (den lidt mindre AeroPress Travel-version kommer også med en nippekop), men holdbar (fremstillet i USA af BPA-fri hård plast eller, i tilfælde af Clear AeroPress, brudsikker titanium).

Jeg er glad for at kunne rapportere, at AeroPress har levet op til sine løfter og har været en velkommen tilføjelse til min arbejde hjemmefra. Gadgetten er også fantastisk at have ved hånden til udendørs udflugter (iskaffe on demand), dårligt vejr (hold øje med dig, strømafbrydelser og snestorme) eller sidste øjebliks gaver til kaffeelskere på din liste.

Amazonia

Afhent AeroPress Original Coffee Press uden risiko (leveres med 1 års garanti).

$40 på Amazon

Har du Amazon Prime, får du selvfølgelig gratis fragt. Ikke medlem endnu? Intet problem. Du kan tilmelde dig din 30-dages gratis prøveperiode her. (Og forresten, dem uden Prime får stadig gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere.)

De ovennævnte anmeldelser afspejler de seneste versioner på udgivelsestidspunktet.

Premium kaffeblandinger hjælper dig med at perfektionere dit bryg:

  • Starbucks Pike Place Medium Roast Ground Coffee, 28 oz

  • AmazonFresh Colombia mellemristet malet kaffe, 32 oz

  • Maxwell House Original Medium Roast Ground Coffee, 30,6 oz

  • Bones Coffee Company Highland Grog Medium Roast Ground Coffee, 12 oz

  • Volcanica Coffee Company Guatemala Antigua Whole Bean Coffee, 16 oz

  • Stumptown Coffee Roasters Dark Roast Organic Whole Bean Coffee, 12 oz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *